Super genoten van Oisterwijk !

Hoi, Annita, mijn zus en ik, waren voor het derde jaar in de B&B bij de fam van Rijnen, dankzij de heerlijke fietsen ( t zijn echt Bikkels…! ) hebben we elk jaar enorm genoten van de prachtige omgeving…! Wij zijn ook Super tevreden over de service , bij aankomst werden de fietsen gelijk bezorgd, […]

Lekker fietsdagje door Campina

Via Schepens Verhuur twee tandems gehuurd voor een heerlijke fietsdag rondom Oisterwijk. Prima bereikbaar vanaf het station. Voor een sfeervolle lunch aangelegd bij Boshuys Hermitage. En fietsen door de Campina is prachtig. De tandems deden het goed!

Oosterwijk ontdekken

Zomaar een richting in Nederland uitgekozen om een middag te fietsen.Wat een verassing.Zeer goed uitgetekende aangegeven fietsroutes! Prachtige natuur en de meest gezellige terrassen .Wij hadden een heel leuke middag. En dan niet te vergeten de zeer goed onderhouden fietsen van de firma Schepens.

Prettig contact, goede service

Prettig contact onderhouden met Annita, service precies zoals afgesproken. De gehuurd E-bikes waren prettig in gebruik, en gaan zeker 60km mee!

Fijne fietsen

Wij hebben drie dagen een fiets gehuurd en waren zeer tevreden van onze e-bikes. Een heel mooie regio ! Vooral de route naar ’s Hertogenbosch en terug was een geweldige tocht ! Dank voor de route Annita !

Prima service!

Fietsen laten bezorgen en ophalen op locatie. Prima service!

Wederom zeer tevreden

Beste Annita We hebben zoveel fijne herinneringen aan onze fietstochten in Oisterwijk, dat we overwegen om een e-bike te kopen om thuis ook af en toe eens te gaan fietsen. Zou u ons misschien willen herinneren aan het merk dat u verhuurt? Vele groeten, en waarschijnlijk tot volgend jaar!

Mooi!

Goede routebeschrijving, mooie route en leuke stops onderweg!