Geschiedenis

De geschiedenis van Schepens Tweewielers begint in 1924 als Jo Schepens in Moergestel een bedrijf in rijwielen en huishoudelijke artikelen opent.

 

37 jaar later draagt hij het bedrijf over aan zoon Henk. In 1981 wordt een tweede vestiging geopend in Oisterwijk en in 1982 stapt de derde generatie Schepens in het bedrijf.

 

Dion Schepens neemt in juli 1998 de zaak van zijn vader over en sluit zich aan bij Nederlands grootste retailorganisatie, het interieur word geheel vernieuwd en de collectie word aan de nieuwe tijd aangepast.

In 2006 beginnen we met fietsverhuur, trots zijn we dat we in 2011 uitgeroepen worden tot beste fietsverhuurbedrijf in de ANWB gids.

Vanaf september 2008 is Schepens Tweewielers aangesloten bij Fietsned de mobiele fietsenmaker en kan hierdoor nog een betere service geven op elke gewenste locatie. Zelfs bij pech onderweg.

Vandaag de dag bestaat Schepens Tweewielers ruim 90 jaar en staan we nog steeds garant voor service en kwaliteit. Een telefoontje is genoeg om een afspraak te maken voor reparatie aan huis of een afspraak voor het kopen van een nieuwe fiets .Kortom Schepens Tweewielers (H)eerlijk fietsen!

In 2015 breiden we de fietsverhuur uit met arrangementen, wilt u met familie of vrienden, zakelijk of met een bijzondere gelegenheid een gezellige verzorgde dag beleven dan zijn wij meer dan bereid met u mee te denken.
Met onze fietsen, tandems of elektrische fietsen is het goed vertoeven in de Parel van Brabant.