High Thea bij Brownies en Downies

Een bijzonder lunchcafé gehuisvest aan het Lindeplein. Het bijzondere aan ons team zijn onze medewerkers, het bestaat uit jongeren met een verstandelijke beperking. Met veel enthousiasme begroeten wij u in ons mooie Oisterwijk, klantvriendelijk en hartelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. De arrangementen kunnen vanaf 2 personen geboekt worden, voor grotere groepen vragen we u wel tijdig te reserveren. Alle arrangementen zijn Inclusief een prachtige route door onze Parel in ’t Groen.

Aangeboden word een High Tea bestaande uit, bij binnenkomst een amuse hapje, gevolgd door een klein kopje soep. Daarna verschillende hartige hapjes en sandwiches en als afsluiter een rondje zoetigheden. De high tea duurt ongeveer 2 uur en daarbij is onbeperkt thee drinken inbegrepen.

Kosten €30. pp(uitgaande van een fiets 3 versnelling of tandem)
kosten €42.95 pp ( uitgaande van een e-bike)

Aangeboden word een high Wine deze is gelijk aan die van de high tea, alleen ontvangt men dan bij binnenkomst een glaasje Prosecco, bij de soep een glaasje witte wijn. Een glaasje rode wijn bij de hartige hapjes en bij de afsluitende ronde een glaasje dessertwijn. De wijnen worden verzorgt door “Zoals het heurt,” zij geven ook bij elke wijn een korte uitleg.

Kosten €39,50 pp(uitgaande van een fiets 3 versnelling of tandem)
kosten €52,00 pp( uitgaande van een e-bike)

De High Tea en High Wine groepsarrangementen kunnen tot 3 dagen voor aanvang kosteloos gewijzigd worden, daarna zijn wij genoodzaakt het totale bedrag in rekening te brengen.
Groepsarrangementen dienen vooraf betaald te worden.