Over ons

Wie voor service en kwaliteit gaat, komt automatisch bij FietsNED Schepens Tweewielers uit. Wij zorgen al ruim 90 jaar voor uw fietsplezier. Wij volgen de markt op de voet gaan met de tijd mee.


De klant is…koning,

U hoeft niet meer de deur uit voor reparaties en onderhoud maar u kunt bellen voor een afspraak, wij komen dan met onze mobiele werkplaats naar u toe.
Geen gesleep meer met u fiets of weer terug om u reparatie op te halen, in de meest voorkomende gevallen maken we u fiets voor de deur. Op deze manier kan ook duidelijk overlegd worden wat de reparatie inhoud en kunnen we u attenderen op eventueel ander onderhoud van u fiets.


Uitgebreide fietsverhuurmogelijkheden.

 

Al jaren verzorgen wij voor vele recreatiedoeleinden fietsen, bakfietsen, E-bikes, tandems en speciale fietsen. Sinds januari 2015 bieden we ook verschillende arrangementen voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes/teambuilding en vrijgezellenfeesten.

Meer weten? kijk op de verhuurpagina.

 

 

Extra service vanzelfsprekend

Sinds geruime tijd zijn we aan gesloten bij FietsNED de mobiele fietsenmaker.
Op uw verzoek repareren wij uw fiets aan huis, werk, op school of zelfs onderweg. Mocht de reparatie te groot zijn om ter plaatse te repareren dan brengen wij op u verzoek een GRATIS leenfiets mee. Voor onze eigen klanten berekenen wij geen voorrijkosten.
Als dat geen SERVICE is?
Ook kan u een pechservice abonnement afsluiten, zodat u bij pech onderweg altijd geholpen wordt waar u ook bent in Nederland of Belgie. U hoeft de landelijke pechlijn maar te bellen en FietsNED komt langs. Voor meer informatie klik op FietsNED in de menubalk of op het FietsNED logo ook kunt u kijken op www.fietsned.nl

De pechpas kunnen wij direct afsluiten in onze mobiele werkplaats.

 


Nieuwe fiets.

Voor een nieuwe fiets kunt u nog steeds bij ons terecht, wij geven u graag advies.
Ook voor bedrijfsfietsen die voor reclame doeleinden te gebruiken zijn hebben we een ruime keuze, desgewenst geheel af gemonteerd met u bedrijfsnaam.