Lekker fietsen en veel kilometers fietsplezier, dat wensen we u toe. Maar helaas is fietspech onderweg niet uitgesloten. Neemt u daarom een abonnement op de pech-onderweg-service van FietsNED. U ontvangt dan een pechpas waarmee u als het ware altijd uw fietsenmaker bij de hand heeft, die u in geval van pech, kosteloos* verder helpt.

fietsned-pechpas

U heeft recht op kosteloze reparatie* bij pech onderweg. Ook in het weekend en tot 21:00 uur. Kan uw fiets onderweg niet direct gemaakt worden of wordt u liever teruggebracht, dan vervoeren wij u en uw fiets. Bent u samen onderweg, dan vervoert FietsNED ook uw reisgenoot en fiets.

Samen uit, samen thuis!

De service van FietsNED Schepens Tweewielers gaat nog verder! Wilt u de FietsNED pech-onderweg-service afsluiten bel dan onze mobiele werkplaats 06-13180813, U heeft de pechpas dan meteen in huis en bent u na 24 uur verzekerd van deze unieke service.

 * Uitgezonderd eventuele onderdelen.


Onze service voor elke type fiets:

Pechpas fiets en electrische fiets  €32,50
Pechpas bijzondere fiets (ligfiets, tandem, 3-wieler, bakfiets) €39,00
Pechpas tweewieler met motor-aandrijving (snorfiets, bromfiets, scooter, electrische scooter) €49,00
Pechpas scootmobiel €69,00

 


www.vab.be

Ook als u in Belgie fietst kunt u rekenen op pechhulp. FietsNED werkt daartoe samen met VAB. Deze organisatie heeft in Belgie ruim 100 uitrijpunten van waaruit pechhulp aan fietsers (en automobilisten) wordt geboden.Pechhulpverlening in Belgie valt onder het FietsNED pechhulp-abonnement en is dus kosteloos. (ex onderdelen)


 

www.das.nl

Raakt u betrokken bij een ongeval en heeft u daarbij niet alleen schade aan uw fiets, maar ook lichamelijk letsel opgelopen, dan heeft u recht op kosteloze letselschadebijstand. Hiertoe werkt FietsNED samen met DAS de grootste en beste rechtsbijstandverzekeraar van Nederland.