E-Bike dief gepakt; politie wil aangiftes

Via: http://www.tweewieler.nl/Retailing/Algemeen/2012/8/E-Bike-dief-gepakt-politie-wil-aangiftes-1045003W/
 
De dief van (gehuurde) elektrische fietsen is gearresteerd. Hij is tijdens een controle door de politie van Arnhem in de boeien geslagen. De politie roept nu alle gedupeerde handelaren op zo snel mogelijk (uiterlijk morgen) aangifte te doen zodat er een brede basis ligt voor een aanklacht tegen Raoul Ferrer Gimeno.
Handboeien

Dion Schepens van Schepens Tweewielers uit Oisterwijk meldde Tweewieler de arrestatie van de inmiddels tot over de landsgrenzen opererende e-bike dief. Ferrer Gimeno is tijdens een controle door de Arnhemse politie opgepakt en vastgezet. De zaak tegen hem is nu in handen van het politiekorps Gelderland Midden.

Politie heeft aangiftes
De mensen van dit korps hebben Dion Schepens gebeld en hem gemeld dat de politie dringend zoveel mogelijk aangiftes nodig heeft om Raoul Ferrer Gimeno voor een langere periode dan drie dagen vast te houden. Vandaar dat de politie iedere gedupeerde handelaar oproept bij de politie van zijn of haar woonplaats so spoedig mogelijk (bij voorkeur uiterlijk morgen) aangifte te doen. Bij deze aangifte dient er verwezen te worden naar de zaak tegen Raoul Ferrer Gimeno en het feit dat hij wordt vastgehouden door het korps Gelderland Midden.

door Jack Oortwijn