High Thea Fietstocht.

OP DIT MOMENT ZIJN WE BEZIG MET NIEUWE AFSPRAKEN VOOR SEIZOEN 2023

 Taverne de Posthoorn; Genieten van Brabantse Gastvrijheid 

Gelegen in het hart van groen recreatiegebied de Kampina, aan de rand van het mooie Oisterwijk. Bij Taverne De Posthoorn geniet u van echt Brabantse gastvrijheid en er zijn veel redenen om ons te komen bezoeken. Het bosrijke gebied waarin onze taverne ligt is lommerrijk en ideaal voor mooie natuurwandelingen of fietstochten. U kunt Taverne De Posthoorn gebruiken als vertrekpunt maar ook als eindpunt en genieten van onze culinaire keuken.
Het leuke aan een high tea is, dat je samen lekker de tijd kunt nemen om te genieten van heerlijke hapjes en gezellig bij kunt kletsen. Een tafel vol hartige en zoete lekkernijen, gezellig met elkaar op een prachtige locatie.

 

Brownies & Downies:  Een bijzonder lunchcafé gehuisvest aan het Lindeplein. Het bijzondere aan ons team zijn onze medewerkers, het bestaat uit jongeren met een verstandelijke beperking. Met veel enthousiasme begroeten wij u in ons mooie Oisterwijk, klantvriendelijk en hartelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. De arrangementen kunnen vanaf 2 personen geboekt worden, voor grotere groepen vragen we u wel tijdig te reserveren.

 


Voor prijzen en info: verhuur@schepenstweewielers.nl