High Thea Fietstocht.

U hebt met dit arrangement de keuze uit 4 verschillende locaties voor een voortreffelijke High Tea.

€24.50 excl. Fietshuur

Meneer van Eijck: Ons restaurant, grandcafé en hotel is gelegen midden in de bossen van Oisterwijk. Meneer van Eijck biedt alle facetten, ontbijten, lunchen, dineren, borrelen, overnachten, noem het maar op. Vergaderen is ook mogelijk en uiteraard niet te vergeten, is Meneer van Eijck één van Brabants populairste trouwlocaties! Het bedrijf typeert zich door haar sfeervolle inrichting, spraakmakende kaart en gastvrije personeel.

Speijck Oisterwijk

Gelegen aan de Bosweg, aan de rand van de Oisterwijkse bossen, vindt u het karakteristieke én 174 jaar oude pand van restaurant Speijck. Kom genieten! Uw oog zal direct vallen op ons ruime en verwarmde terras mét speeltuin waar u heerlijk kunt genieten van een goede kop koffie en uiteraard een lekker stuk gebak

Alle arrangementen zijn inclusief een prachtige route door onze Parel in ’t Groen.

 

Nieuw; Taverne de Posthoorn; Genieten van Brabantse Gastvrijheid 

Gelegen in het hart van groen recreatiegebied de Kampina, aan de rand van het mooie Oisterwijk. Bij Taverne De Posthoorn geniet u van echt Brabantse gastvrijheid en er zijn veel redenen om ons te komen bezoeken. Het bosrijke gebied waarin onze taverne ligt is lommerrijk en ideaal voor mooie natuurwandelingen of fietstochten. U kunt Taverne De Posthoorn gebruiken als vertrekpunt maar ook als eindpunt en genieten van onze culinaire keuken.
Het leuke aan een high tea is, dat je samen lekker de tijd kunt nemen om te genieten van heerlijke hapjes en gezellig bij kunt kletsen. Een tafel vol hartige en zoete lekkernijen, gezellig met elkaar op een prachtige locatie.

 

Brownies & Downies:  Een bijzonder lunchcafé gehuisvest aan het Lindeplein. Het bijzondere aan ons team zijn onze medewerkers, het bestaat uit jongeren met een verstandelijke beperking. Met veel enthousiasme begroeten wij u in ons mooie Oisterwijk, klantvriendelijk en hartelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. De arrangementen kunnen vanaf 2 personen geboekt worden, voor grotere groepen vragen we u wel tijdig te reserveren.

 


Voor prijzen en info: verhuur@schepenstweewielers.nl